Ik Omhels je

Een buitenkansje!

In 2020 is er in Kampen een speciaal potje in het leven geroepen voor culturele projecten in coronatijd. Ik ben één van de gelukkigen die uit dat potje geld heeft gekregen om een speciaal project te realiseren. Mijn project heet "Ik Omhels Je" en bestaat uit 3 (dezelfde) wandschilderingen in de binnenstad van Kampen. Ik hoop dat mijn "omhelzingen" mijn mede-Kampenaren een beetje troost bieden in deze barre tijden!

KARPERSTEEG/ ijSSELKADE  59

Op de zijgevel van restaurant De Vier Jaargetijden is de eerste omhelzing te zien. Met dank aan de eigenaar van het pand die zonder aarzelen als eerste zijn toestemming gaf!

Broederstraat 11

Tweede schildering: op de zijgevel van Lalaloes, het gezelligste kleine restaurantje van Kampen! Een bijzondere sfeervolle plek om iets te maken, tussen carrillon en cafemuziek, en de geur van Franse pattisserie....Ook hier veel dank aan de eigenaar!

MUNTPLEIN 10/HOFSTRAAT

De derde locatie is een particulier huis. Ik begreep dat de buitengevels net opnieuw waren gestuukt en geschilderd... Hulde dus voor de kunstminnende huiseigenaren die mijn project zonder aarzelen hebben omarmd!